Na ovogodišnjoj pozornici nadolazećeg 71. izdanja Zagrebačkog festivala daruvarska grupa COTA G4 predstavit će se sa singlom ‘Daj mi znak’. U pitanju je rock singl za koji glazbu potpisuje Marko Osmanović (frontman grupe), a tekst Lući Slivar. Zajedno s Osmanovićem aranžman potpisuje i Dinko Likar, dok se za producentskim pultom našao Vedran Baotić.

”Pjesma za Zagrebački festival je stvarana više od 10 godina, te je tokom godina nadograđivana, a svoj finalni oblik dobila je 2023.g. kada je bend otišao u Sunday studio u Svetoj Nedelji. Mislim da bi bilo dobro spomenuti da smo na Dori (sa jednom drugom pjesmom) bili rezerva (iza Baby Lasagna-e), a u isto vrijeme smo poslali pjesmu na Zagrebački festival i prošli. – rekao je Marko Osmanović.

‘Daj mi znak’ himnična je rock pjesma koja ujedno ima i duboku emotivnu stranu. Tekst pjesme, koji potpisuje sam autor, donosi duboke refleksije o ljudskim emocijama i potrebi za povezanošću.

Grupa koja je već stekla priznanje publike svojim prethodnim singlovima, s pjesmom ‘Daj mi znak’ nastavlja svoj uspon na glazbenoj sceni, donoseći publici još jednu pjesmu koja će dotaknuti srca slušatelja. COTA G4 održat će koncert u Zagrebu 06.04. u Hard placeu gdje će predstaviti i svoj novi singl. Pjesma će uskoro dobiti i videospot, a do tad slušajte pjesmu na svim streaming servisima