U današnjem dvoboju između Futsal Dinama i Torcide, koja počinje u 19 sati u Domu sportova II kalkulacija – nema. Momčad koja pobijedi nastavit će svoj put prema naslovu prvaka države, a poražena momčad oprostit će se od sezone već početkom travnja.

Prema tome, danas igramo utakmicu koju, jednostavno, moramo pobijediti!

Torcidu smo pobijedili u sve tri dosadašnje utakmice u Domu sportova II.

Dvojka bi trebala biti ispunjena do posljednjeg mjesta čime ćemo, vjerujemo, drastično povećati svoje šanse za prolazom u polufinale (pobjednik ovog dvoboja igra protiv Stanoinvest Futsal Pule).

Ulaznice se u pretprodaji prodaju odlično, a ako još niste nabavili vrijedni papirić to možete učiniti putem CoreEventa ili u BBB Fan Shopu (Ilica 37) i u CB Jet Staru (1090, Stenjevec)

U redove Futsal Dinama vraća se Neven Zonjić koji je prvu utakmicu propustio zbog suspenzije kartona, a Torcida zbog žutih kartona neće moći računati na Milana Družijanića, trećeg ovosezonskog strijelca kluba.

Naravno, Futsal Dinamo moći će računati i na svojeg šestog igrača, gromoglasne navijače koji su nas do sada ‘bezbroj’ puta odveli do pobjede. 

Podsjetimo, nakon majstorice četvrtfinala slijedi reprezentativna pauza. Hrvatska se bori za nastup na Svjetskom prvenstvu, a na tom putu stoji joj Poljska koju ćemo ugostiti 16. travnja u KC Dražen Petrović. Sve detalje o ulaznicama pronađite u tekstu niže.

Također ovaj tjedan (4. i 5. travnja) očekuje nas drugo izdanje turnira za mlađe kategorije Zagreb Five.

Idemo po polufinale!