OIV toranj Sljeme, jedan od simbola Zagreba, smješten u srcu Parka prirode Medvednica, ovog vikenda nudi bogat program za sve posjetitelje. Ova najviša turistička točka glavnog grada Hrvatske, koja se nalazi svega 50 metara od gornje stanice nove, moderne Žičare Sljeme, idealno je mjesto za bijeg u prirodu i uživanje u jedinstvenim atrakcijama sa spektakularnim pogledom za ‘selfie spot’ iz snova! 

Vrhunske atrakcije za nezaboravan vikend

Ovaj vikend na OIV tornju Sljeme bit će ispunjen zanimljivim sadržajima. Posjetitelje očekuje otvoreni vidikovac na 1114 metara nadmorske visine što predstavlja i veću nadmorsku visinu od najviše zgrade na svijetu Burj Khalife, naravno spomenuta zgrada je građena na razini mora, a OIV Toranj je predivna Medvednica vinula u zrak! Vidikovac predstavlja ultimativni selfie spot s očaravajućim 360° pogledom na prekrasnu prirodu Medvednice, panoramu Zagreba, Hrvatsko zagorje, slovenske Alpe i brojne druge lokacije. 

Posebni događaji i atrakcije

Ove nedjelje, sokolar se vraća na vrh OIV tornja! Doživite nezaboravni bliski susret s pticama s kojima se rijetko susrećemo, uključujući novu sovu iz Austrije. Uz to, uživajte u živahnoj atmosferi s tamburašima i glazbom uživo by Duo La Papa.

Posjetitelji će moći uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi, koju predvodi sudionik prvog Masterchefa Bojan Končar, u novo otvorenom prostoru u podnožju OIV tornja. U ostakljenom klimatiziranom prostoru dostupne su i društvene igre, uključujući popularnu igru “Čovječe, ne ljuti se”.

Dodatne kulinarske mogućnosti

Za ljubitelje roštiljanja, na raspolaganju je najam Kamado roštilja, koji će dodatno upotpuniti vaš boravak na tornju. U cijeni najna roštilja je uključen stol za do 6 osoba, tanjuri, pribor za jelo, ulje, ocat, sol i papar te po potrebi savjet našeg roštilj majstora! Na vama je da donesete hranu i uživate u nezaboravnom bijegu s gradskog asfalta. 

Zašto posjetiti OIV toranj Sljeme?

OIV toranj Sljeme nije samo simbol Zagreba, već i destinacija koja nudi nezaboravne doživljaje i atrakcije za sve generacije. Ovaj vikend pruža savršenu priliku za bijeg iz gradske vreve, uživanje u prirodi i sudjelovanje u jedinstvenim događanjima. Dođite i otkrijte zašto je OIV toranj Sljeme nezaobilazno odredište za sve posjetitelje Zagreba i okolice.