Jučer, 28. rujna, Tunel Sljeme ponovno je postao epicentar elektronske glazbe, zahvaljujući organizaciji Panic Room Croatia i dolasku globalne DJ zvijezde Matta Sassarija. Iako je cijeli dan vani bilo loše vrijeme, unutar tunela vladala je savršena atmosfera. Kiša koja je padala nije omela posjetitelje da uživaju u nezaboravnom eventu na ovoj povijesnoj lokaciji. Vrhunska produkcija i jedinstvena lokacija pretvorili su Tunel u pravi audiovizualni spektakl.

Savršen spoj prirode i glazbe, bez obzira na vremenske uvjete

Dok su vani padale kišne kapi, unutar tunela vladala je potpuno drugačija energija. Produkcijski tim Panic Room Croatia prilagodio je prostor i tehnologiju na način koji je omogućio savršen ugođaj unatoč vremenskim neprilikama. Svjetlosne instalacije i besprijekorna kvaliteta zvuka dodatno su pojačale atmosferu, dok su prirodni akustični efekti Tunela stvorili iskustvo koje posjetitelji neće tako lako zaboraviti. Svi prisutni složili su se da je ovaj događaj bio poseban ne samo zbog zvuka, već i zbog jedinstvenog spoja povijesnog prostora i suvremene glazbe.

Publika oduševljena, bezbrižno partijanje unatoč kiši

Iako je vani cijeli dan bilo loše vrijeme, unutar Tunela Sljeme partijaneri su bezbrižno plesali uz set Matta Sassarija, koji je ‘zaključio’ ovu nezaboravnu glazbenu večer. “Iako je vani padala kiša, mi smo bili potpuno uronjeni u glazbu – kao da smo u vlastitom svijetu,” komentirala je jedna od posjetiteljica. Drugi su istaknuli kako je nevjerojatno vidjeti kako se vrhunski party može održati u tako neobičnim uvjetima, što je još jedan dokaz kvalitete organizacije Panic Room Croatia.