U Zagrebu, nakon uspješnih izvedbi i velikog interesa publike, “Spoj na slijepo,” najnoviji kazališno-interaktivni show Mire Čabraje, vraća se s novom izvedbom.

Ovaj petak, 11. listopada 2024., u 20:00 sati, publika će ponovno imati priliku sudjelovati u jedinstvenom spoju zabave, provokacije i interakcije, koji će se održati u Scenoteci Zagreb. 

Glavni protagonist, Miro Čabraja, već je osvojio srca publike svojom hit predstavom “Baka ima dečka”, a sada se vraća s projektom u kojem uz njega surađuje dramatičarka i redateljica Doroteja Šušak. Ovaj tandem donosi nešto posve novo na kazališnu scenu: sat vremena prepunih smijeha, napetosti i nepredvidivih trenutaka. “Spoj na slijepo” nije samo predstava – to je kazališno iskustvo koje poziva publiku da postane sudionik u borbi devet luckastih likova za ljubav, pažnju i smiješne trenutke.

Publika će pratiti devet različitih likova – od bankarki i šalteruša do influencera i mizantropa – koji se suočavaju s izazovima modernog spoja na slijepo. Svi oni traže svoju bolju ili goru polovicu, a njihov ishod ovisi o gledateljima koji odlučuju tko će pronaći ljubav, a tko će ostati sam. Neizvjesnost raste s pojavom tajanstvenog desetog lika, koji se otkriva kroz interakciju s publikom i stvara neočekivane preokrete.

Gdje će se održati najveći ‘Spoj na slijepo’?

Scenoteka Zagreb, nova kulturna destinacija za nezavisnu scenu, stvorena je za sve ljubitelje kazališta, stand-upa i drugih oblika izvedbene umjetnosti. Smještena u srcu grada, Scenoteka nudi prostor i platformu za kreativne projekte poput “Spoja na slijepo”, pružajući publiku priliku da doživi izvedbe na jedan sasvim drugačiji način.

Ne propustite priliku i pridružite nam se ovog petka u Scenoteci Zagreb kako biste postali dio nesvakidašnje kazališne avanture. Svoje mjesto osigurajte uživo na blagajni Scenoteke ili online putem.