Tražite li zabavan način da provedete četvrtak? Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 24. listopada održava se događaj koji spaja edukaciju i zabavu – “Kino na EFZG”! Ovaj inovativan projekt, koji organizira studentska udruga Ekonomska klinika, pruža jedinstvenu priliku studentima i širem auditoriju da u opuštenoj atmosferi kroz film i panel diskusiju istraže aktualne ekonomske teme.

Što je Ekonomska klinika?

Ekonomska klinika djeluje već deset godina i okuplja studente s više fakulteta s ciljem pružanja besplatnog savjetovanja građanima i poduzećima. Osim savjetovanja, ova udruga provodi projekte koji educiraju javnost o financijama, poduzetništvu i marketingu te tako doprinose ekonomskom opismenjavanju zajednice. “Kino na EFZG” jedan je od njihovih najpoznatijih projekata koji već šestu godinu zaredom kombinira edukaciju s popularnim filmskim formatom.

Ekonomika farmaceutskih kompanija

Tema ovogodišnjeg izdanja “Kina na EFZG” bit će ekonomika farmaceutskih kompanija. Događaj se održava u kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta s početkom u 17:30 sati. Na ovogodišnjem panelu sudjeluju ugledni stručnjaci iz farmaceutske industrije koji će podijeliti svoja iskustva i odgovarati na pitanja sudionika:

– Sani Pogorilić, Inovativna farmaceutska inicijativa

– Mihael Furjan, Pliva-Teva

– Boris Lukovnjak, Roche

Ovi stručnjaci iz prve ruke će približiti ekonomsku stranu farmaceutskih kompanija, njihovu poslovnu dinamiku te izazove i prilike s kojima se suočavaju.

Filmska projekcija, panel diskusija i nagradne igre

Uz panel diskusiju, sudionici će moći uživati u projekciji filma “Pain Hustlers”, besplatnim pićima i grickalicama, a za one natjecateljskog duha pripremljeni su filmski kviz i nagradne igre. Atmosfera je zamišljena kao neformalna i opuštena, pa se očekuje puno interakcije i zabave uz edukativni sadržaj.

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha s više od 400 sudionika, ovogodišnji događaj obećava još bogatiji program te se očekuje veliki interes. Organizatori su za sve sudionike pripremili poklon vrećice sponzora kao znak zahvalnosti za sudjelovanje.

Prijavite se na vrijeme!

Ulaz je besplatan, ali zbog ograničenog broja mjesta potrebna je prijava. Rezervirajte svoje mjesto putem linka za prijavu i osigurajte si savršeni četvrtak prepun zabave i korisnih informacija.

Vidimo se na “Kinu na EFZG”!