Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

CHIC BAR & MORE – ACOUSTIC NIGHT W/ BRUNO RAČKI

9 prosinca, 2023 @ 8:00 pm

Konačno dobra vijest za zagrebački Jarun: Novootvoreni Chic bar&more diže ljestvicu zagrebačke ugostiteljske scene i donosi live svirku već ove subote!

Posjetitelji će tako moći svakodnevno uživati u ispijanju kava u opuštenom i luksuznom ambijentu, dok će za vikend večeri ugostiti razne poznate glazbenike s domaće scene! Otvorenje bilo popraćeno nastupom sjajne Albine, a ove subote, 09.12. od 20:00h, nas očekuje sjajni Bruno Rački.

Smješten uz Jarunsko jezero, Chic Bar&More zrači toplinom i ugodom i neizbježno privlači prolaznike na Jarunu. Posebni naglasak je na uređenju interijera u duhu starog Hollywooda u kojem se ističe i klavir iz 19. stoljeća i veliki kristalni lusteri. S pogledom na Jarunsko jezero, ugođaj bara, zahvaljujući osvjetljenju i unutarnjem uređenju, je iznimno topao i ugodan.

Chic Bar&More se predstavio kao novi dragulj na zagrebačkoj sceni, predstavljajući spoj luksuza, umjetnosti i opuštanja, a ovo je akustična večer koju ne želiš propustiti! CHIC akustična večer je večer koju ne želiš propustiti! Broj mjesta je ograničen. Rezerviraj svoje mjesto na službenom Instagram profilu i vidimo se u subotu od 20:00h.

Chic Bar&More – Županići 1a, Zagreb

Detalji

Datum:
9 prosinca, 2023
Vrijeme:
8:00 pm
Događaj Categories:
,
Web stranica:
https://www.instagram.com/chiczagreb/?next=%2Fvoersfilms%2Ffeed%2F&ref=LEVITA%2BMOD.%2BADELA&hl=en

Organizator

Chic Bar&More
Pogledajte web stranicu Organizator

Lokacija

Chic Bar&More
Županići 1B
Zagreb, 10 000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u